Berichtgeving over Microsoft 365 tenant

Geachte instelling, docent en student,

Via dit bericht informeren we u over de recente gebeurtenissen rondom de Demo Tenant 365 die invloed hebben op uw onderwijssituatie. Zoals u wellicht heeft gemerkt, is de Demo Tenant 365 niet meer beschikbaar via het Academic Software platform. Dit is het gevolg van een plots en onvoorzien besluit van Microsoft om alle Demo Tenants te sluiten. Microsoft heeft hierin aangegeven dat de wijze waarop wij de Demo Tenant 365 aanbieden, niet in overeenstemming is met hun richtlijnen.

Na zorgvuldige evaluatie met Microsoft, moeten we u helaas mededelen dat we niet langer de mogelijkheid hebben om de Demo Tenant 365 in zijn huidige vorm aan te leveren. We begrijpen dat dit direct impact heeft op uw onderwijssituatie, en we willen daarom ook onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat dit veroorzaakt.

We willen u echter ook informeren dat we samen met Stichting Praktijkleren actief werken aan het verkennen van mogelijke oplossingsrichtingen om ervoor te zorgen dat uw onderwijs toch kan blijven profiteren van de mogelijkheden van de Demo Tenant. Deze oplossing zal duurzaam zijn en voldoen aan alle richtlijnen van Microsoft. Op dit moment werken we toe naar een Go/No-Go moment waarin wordt besloten of de voorgestelde oplossing voldoet aan de vereisten die noodzakelijk zijn voor een goede onderwijservaring. We willen benadrukken dat de implementatie van een uiteindelijke definitieve oplossing dus nog enige tijd kan vergen.

Als u specifieke vragen heeft over deze wijziging of als er andere manieren zijn waarop we u kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact op met support@academicsoftware.com. Daarnaast willen we u graag uitnodigen voor een webinar dat volgende week maandag plaatsvindt, van 16:00 tot 17:00 uur. Tijdens dit webinar zullen we meer informatie verstrekken over de huidige situatie, de voortgang van de oplossingsrichtingen en krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen.

Inschrijven voor de webinar kan via de button hieronder. 

We blijven buiten dit webinar altijd bereikbaar via onze supportkanalen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het veroorzaakte ongemak. We danken u voor uw begrip en voortdurende steun.

Hoogachtend,

Frederik Meheus
CEO Academic Software

                          

Jelmer de Jonge
CEO FITinIT U.A.